: mag je in een woonunit wonen #LOCANEX
LOCANEX

Mag Je In Een Woonunit WonenLOCANEX

Mag je in een bos wonen? - bouwenwonen.net

Je mag een deel van de bomen kappen, om er je huis te kunnen bouwen bijvoorbeeld, maar moet daarvoor wel een stedenbouwkundige vergunning aanvragen. Unieke manieren om ...

Mag mijn zoon in een blokhut in de tuin wonen? - GoeieVraag

Ik heb een vraag met betrekking tot het wonen in een blokhut door mijn zoon. Ik heb een koophuis met 640 m2 grond. Aan de achterkant van mijn tuin wil ik een blokhut plaatsen en dan wil mijn zoon (16jr) hier in gaan wonen omdat wij een klein arbeidershuisje hebben en hij een hele kleine slaapkamer heeft. Aan het eind van de tuin staat nu een oude stacaravan, deze wil ik dan vervangen voor de ...

Magda? Permanent wonen in een container? - Alternatieve ...

Wooncontainers zijn extreem populair, want relatief goedkoop en je kan architecturaal oneindig veel kanten uit. Maar mag je er ook permanent in wonen?

Bouwregelgeving - Livios

Er gelden heel wat regels voor nieuwbouw. Bereid je goed voor met deze artikels zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Tijdelijk woonunit op Bouwkavel ? - Viva Forum

En die aannemer vraagt dan ook een vergunning aan voor die bouwkeet. Als er in het bestemmingsplan allemaal beschreven moet staan wat niet mag dan wordt het een enorm boekwerk. Je mag inderdaad zelf toezicht houden op je terrein maar dat wil niet zeggen dat je zomaar een woonunit mag plaatsen.

Pesquisas relacionadas:  • LOCANEX

    2010-2020 LOCANEX ♣

    Sun, 09 Aug 2020 10:37:12 +0000